RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Privat

- Benedikte funnet død

Sist oppdatert:
Liket av en kvinne ble søndag ettermiddag funnet i sjøen utenfor Sotra. Politiet bekrefter at det trolig er den savnete Benedikte Lyngbø Karlsen (20)

(iBergen.no) : Liket ble funnet i sjøen utenfor Lille Sotra, utenfor Bergen. Ifølge TV 2 Nyhetskanalen var det en kvinne som ble funnet, og politiet har i ettermiddag gjennomført en identifikasjon.

- Ved 11.30-tiden i formiddag ble det funnet et dødt menneske drivende i sjøen utenfor Anglevik på Lille Sotra, utenfor Bergen. Vi kan ikke med sikkerhet fastslå kvinnens identitet, men alt tyder på at det er den savnete Benedikte Lyngbø Karlsen, sier operasjonsleder Per Stiegler ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no søndag.

Kvinneliket ble tatt opp av vannet og fraktet til Haukeland Universitetssykehus.

- Det er foreløpig ikke mistanke om at det har tilstøtt henne noe kriminelt. Likevel kan det ikke slås helt fast før obduksjonsrapporten foreligger, sier Stiegler.

Den savnetes familie er varslet om funnet, og har ifølge operasjonsleder Stiegler fått tilbud om bistand av prest.

Benedikte Lyngbø Karlsen ble meldt savnet etter at hun forsvant sporløst natt til søndag 18. februar. Hun ble sist sett da hun gikk fra utestedet Mojo i Bergen sentrum til Fotballpuben, hvor hun skal ha hatt kontakt med en dørvakt. Dørvakten skal ha sett at 20-åringen gikk i retning Nygårdshøyden.

Venner og familie lette i går etter den savnete kvinnen i hele Bergen sentrum.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere