RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Glåmdalen)

- Bilen sneiet hushjørnet mitt

Sist oppdatert:
Per så bilen komme i rasende fart over gjordet og mot huset.

Den dramatiske hendelsen skjedde hos Per Bye i Prestegardsgutua i Grue fredag kveld.

- Jeg hadde kommet meg ut på trappa for å se hva det var for slags motorbråk, og kunne bare stå og se på at bilen sneiet hushjørnet mitt og tok veien over blomsterbedet ut gjennom porten, sier Per Bye til Glåmdalen.

Bye er harm og forskrekket over at noen som skal ha lov til å kjøre bil kan finne på å legge fartsetappen innom hagen hans. Her er det tydelige spor etter villmannsferden, og deler av bilens støtfanger ligger igjen ved husveggen.

Per og kona satt hjemme i stua sent fredag kveld og ante fred og ingen fare, da hun registrerte motordur uvanlig tett innpå huset. Bilen kom tvers gjennom åkeren og hadde kurs rett mot huset.

- Jeg løp ut, og hadde akkurat kommet ut på trappa da bilføreren tok veien over blomsterbedet. Det var bare så vidt det var plass mellom tørkestativet og hushjørnet, trappa og trampolinen, sier Per Bye.

Han kunne ikke annet enn å stå forundret tilbake da den ville bilferden gikk videre ut gjennom porten og nedover Prestegardsgutua mot Kirkenær.

- Det er endel festing i ett av husene i nabolaget her, og bilen har trolig kommet derfra og tvers over åkeren mot hagen vår. Men maken har jeg aldri trodd at vi skulle få oppleve. Enda godt at ingen kom til skade, for her er det trangt om plassen, og det kunne ha vært både folk og hunden vår ute på tomta, sier huseieren på Byermoen.

Les flere saker hos Glåmdalen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere