RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ble voldtatt i bil

Jeg ble voldtatt av kurderen i en bil sommeren 2002. Det forklarte en 16 år gammel jente da hun tirsdag vitnet i den grove voldtektssaken mot en 35 år gammel kurder i Bergen tingrett.

Kurderen er tiltalt for voldtekt mot tre jenter og seksuell omgang med flere mindreårige. Jentene som ble voldtatt skal alle ha vært mindreårige. Den 35 år gamle kurderen er også tiltalt for voldtektsforsøk mot en voksen kvinne, skriver Bergens Tidende.

Overgrepet mot jenta som forklarte seg i går, skal ha skjedd i august 2002. Jenta var da 15 år gammel, og havnet en fredagskveld på fest hos tiltalte. Der var også en overstadig beruset venninne av henne.

Ble truet
- Jeg spurte om han kunne kjøre henne hjem, og tenkte ikke på at jeg måtte være alene med ham i bilen på vei tilbake, forklarte jenta i retten ifølge BT.

På veien tilbake til Bergen, skal mannen ha stoppet bilen på tross av at jenta ba ham om å la være. I en busslomme på en øde strekning skal han ha voldtatt henne.

Fornærmede fryktet represalier, og ventet dermed med å gå til politiet. Saken ble først kjent da hun etter et halvt år ble innkalt som vitne i saken mot en annen kurder fra Irak. Denne mannen ble i november dømt til seks og et halvt års fengsel.

I retten forklarte jenten at hun hadde blitt truet og forsøkt lokket til å trekke tilbake anmeldelsen. Dersom hun gjorde dette, skulle hun få penger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere