RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bordell avslørt i Bergen

Sist oppdatert:
I en aksjon mot det de mener er organsiert sex-salg og menneskehandel, stormet politiet i går to lokaler i Bergen sentrum. Ti personer er nå siktet i saken.

Det var i går morges kl.09.00 at politiet etter lang tids spaning og kommunikasjonskontroll, stormet lokalene til soneterapisenteret Wat Po på Nikolaikirkeallmenningen, skriver Bergens Tidende. De mener at det i lokalene, som angivelig huset et massasjeinstitutt, skal ha foregått bordellvirksomhet og menneskehandel.

Etterforskningen startet da en av de prostituerte kvinnene på bordellet tok kontakt med politiet for å melde fra om en voldssak.

Alle de siktede i saken har etnisk bakgrunn fra Thailand, og ni av de ti siktede er siktet for menneskehandel eller medvirkning til menneskehandel. Politiet tror at flere av de prostituerte har kommet fra Thailand via Sverige, og at de er blitt lurt til å komme til Norge.

- En eller flere er påvirket til å reise til Skandinavia med løfte om annen type arbeid, som ikke har med prostitusjon å gjøre, sier politiadvokat Steinar Andersen i Hordaland Politidistrikt til BT.

Politiet mener innehavereren av Wat Po, en 53 år gammel kvinne fra Thailand, er hovedkvinnen i virksomheten. Hun var i går kveld ennå ikke pågrepet.

En annen av de siktede, en 39 år gammel kvinne, ble pågrepet i leiligheten som ligger i samme bygg som restauranten hvor hun er daglig leder. Hennes norske kompanjong i restauranten tviler på hennes rolle i saken og mener politiet har tatt feil kvinne.

Han er også eier av et av husene politiet i går aksjonerte mot, men stiller seg uforstående til at det skal ha foregått prostitusjon der.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere