RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bortført i pirattaxi og voldtatt

Sist oppdatert:
Sjåføren i pirattaxien plukket opp to menn og kjørte kvinnen til et øde sted utenfor Oslo. Der skal hun ha blitt voldtatt.

Den grove voldtekten skal ha skjedd på Grorud i Oslo mellom klokken 03 og 04 natt til søndag.

Den 31 år gamle kvinnen ble kort tid tidligere plukket opp av en pirattaxi utenfor utestedet «Onkel Donald» i Universitetsgata. Sjåføren satte kursen nordover - mot kvinnens ønske. Underveis plukket han opp to menn for så å kjøre til et avskjermet sted i området rundt Grorud. To av mennene skal ha utført en fullbyrdet voldtekt før kvinnen ble satt av ved Majorstua.

Les også: - Tre kvinner voldtatt i Oslo

Honda eller Toyota
Kvinnen har forklart at bilen trolig var en Honda eller Toyota av noe eldre modell i burgunder eller brun farge. Gjerningsmennene har trolig snakket polsk.

Gjerningsmennene kan ha brukt denne ruten:


Vis større kart

Politiet ber nå publikum om tips. Spesielt er de interessert i opplysninger fra folk som var i Universitetsgata ved stengetid natt til søndag og som kan ha sett pirattaxien.

- Mange har trolig stått utenfor utestedet og kan ha lagt merke til denne bilen på det aktuelle tidspunktet, sier vaktleder Sindre Flaate ved kriminalvakta.

Personer som kan ha opplysninger av interesse bes ta kontakt med kriminalvakta på telefon 22 66 99 66.

31-åringen ble sendt til voldtektsmottaket for undersøkelse og oppfølging. Biologiske spor kan bli viktige for å oppklare saken.

- Politiet ser på dette som en grov forbrytelse, sier Flaate .

Voldtektssaken på Grorud er ikke den eneste som nå sjokkerer Oslo. Politiet etterforsker også to andre saker:

  • Holbergs gate: En 21 år gammel kvinne har anmeldt en fullbyrdet voldtekt natt til søndag. To personer av afrikansk opprinnelse er pågrepet. Overgrepet skal ha skjedd i en leilighet. De to personene ble pågrepet i det de forlot leiligheten.
  • Keysersgate: En kvinne skal ha blitt forsøkt voldtatt. Hun klarte imidlertid å gi så mye motstand av overgriperen måtte slippe henne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere