RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Butikksjef sex-overfalt kassadame

Sist oppdatert:
Fem minutter etter at jenta var kommet på jobb, skal sjefen ha overfalt henne og forsøkt å få av henne buksen.

33-åringen skal møte i Bergen tingrett i midten av september. Der skal han forsvare seg mot anklager om krenkende seksuell adferd og tvang.

Overfalte plutselig
Ifølge statsadvokaten i Hordaland skal han en februarmorgen i år ha kastet seg over en av sine ansatte i en dagligvarebutikk i Bergen. Kvinnen har fortalt politiet at han like etter at arbeidsdagen startet, plutselig hadde løftet henne opp på en arbeidsbenk og presset hånden ned i buksen hennes.

Da kvinnen gjorde motstand, la han henne ned på gulvet, hvor han kjempet for å få av henne buksen. Kvinnen forsøkte desperat å komme løs fra butikksjefen, som var godt i gang med å kneppe opp buksesmekken hennes. «Her må jeg virkelig bruke kraft» skal han ifølge tiltalen ha sagt, mens han tok et fastere grep rundt den sprellende kvinnen på gulvet.

Satt på ansiktet
Sittende på kvinnens ansikt, skal han ha låst armene hennes med sine egne ben og gjort nok et forsøk på å få av henne buksen. Den brutale behandlingen gjorde at både knappen og glidelåsen røk, før kvinnen skal ha kommet seg løs fra 33-åringens grep.

Deretter skal hun ha anmeldt sjefen sin, men mannen er ikke tiltalt for voldtektforsøk.

Det taes forbehold om at kvinnen vil kreve erstatning fra butikksjefen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere