Gå til sidens hovedinnhold

- Celina er kjæresten min

Det røpet kjent mangemilliardær foran stappfull sal.

Det har lenge vært spekulert i at kosmetikkdronning Celina Midelfart (34) og Tor Olav Trøim (44), John Fredriksens høyre hånd, har et kjærlighetsforhold.

- Nå har jeg fått meg en venninne, sa han til mer enn 400 fremmøtte under en konferanse i Oslo torsdag.

-Hun heter Celina
Overfor VG bekrefter han at det er selveste Celina som får hjerte til å bruse - hun satt forøvrig selv i salen.

På Skagen fondenes årlige konferanse snakket Trøim ut om Kjell Inge Røkke, St. Tropez, kjønnskvotering og sjefen John Fredriksen, som han har jobbet for i 13 år:

- Han har enorm arbeidskapasitet og driver oss andre til vanvidd. Han er en enorm perfeksjonist og er du ikke med i Premier League, kan du bare glemme å være med. Han har dynamikk som en 20-åring, er enormt kunnskapsrik om shipping og offshore. Vi har aldri feiret at noe har gått bra og kona hans sa til ham at «livet er ingen straff, John». Han har aldri vært på NHO-middag, aldri bygget nettverk og aldri betalt for PR-rådgivere. Fredriksen er seg selv på godt og vondt, sa Trøim, ifølge NA24.

Røkke
Om Celinas eks-samboer Kjell Inge Røkke sa Trøim:

- Når det gjelder Aker Kværner, må jeg passe meg for å ikke bli uvenner med Kjell Inge Røkke. Det regnes som et vellykket sosialdemokratisk verk, mens John Fredriksen fikk beskjed om at han ikke var viktig og kunne dra. Han har skapt mange arbeidsplasser og sørget for ordrer til Aker Kværner. Dette regimet pusher kapitalistene vekk fra Norge, sa Trøim.

Trøim har tidligere vært gift med Merete Haugli, mens Celina har vært koblet til en rekke menn fra den norske finanseliten.

Celina selv er taus om sitt privatliv.

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget