*Nettavisen* Nyheter.

- Champagnen fløt

Foto: Kjetil Mæland

Spanderingsrunder, tips, champagne og stripping. Det er String Showbars forklaring på at en mann i 50-årene brukte over 200.000 kroner i klubben.

09.02.06 12:15

OSLO TINGRETT (TV 2 Nettavisen): - Hvis han vinner denne saken så vil det gå dårlig med utelivsbransjen i Oslo, sier innehaver Magnus Saxon Morland i String Showbar til TV 2 Nettavisen.

Eieren av den eksklusive strippeklubben mener at mannen som nå saksøker klubben var en hyggelig og spandabel kunde som i ettertid følte at regningen ble vel høy. Torsdag møttes de i retten.

- Full pakke
Mannen selv mener at han ble dopet ned, og at utestedet trakk pengene fra kortet hans uten hans samtykke. I retten viste hans prosessfullmektige, Camilla Kristiansen, til at String Showbar trakk over 160.000 kroner etter stengetid. Les egen sak.

Utestedets prosessfullmektig la torsdag vekt på at String Showbar har priser som langt overgår andre serveringssteder i Oslo. Her koster champagnen fra 1700 kroner til 30.000 kroner.

- Her betaler man for en pakke. Man betaler for show, og for at kvinner snakker med deg, sa advokat Sverre Næss i retten.

- Spandabel
Næss sa at den 50 år gamle mannen de to aktuelle kveldene skal ha oppført seg som en spandabel riking.

- Jeg la merke til ham da han begynte å spandere på de andre gjestene, fortalte en tidligere dørvakt som vitnet i retten.

- Han var spandabel og spanderte på flere, og som det er dokumentert her var han raus med tips. Den første kvelden ga han 6.000 kroner i tips. Den andre kvelden var det nesten 10.000 kroner i tips.

Næss sa at mannen hadde underholdt seg med en av kvinnene i klubben. Hun hadde danset for ham, og mannen hadde også latt champagnen flyte - bokstavelig talt.

- Han moret seg med å helle champagne over damene etter at de hadde danset. De hadde det moro og mannen fikk også opplæring i stripping på klubben, sa Næss i sin innledende prosedyre.

Mannen i 50-årene har altså en helt annen oppfatning av saken. Han mener at klubben har trukket tusenvis av kroner uten hans samtykke, og krever 207.000 kroner tilbakebetalt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag