*Nettavisen* Nyheter.

- Dæhlie-hytta er et rølpehotell

Foto: (Foto: Scanpix)

Bråket fra Bjørn Dæhlies hytte i Trysilfjellet skaper frustrasjon hos hytteeierne i området. - Vi har et rølpehotell som hyttenabo, sier naboene.

05.01.04 09:45

De fortvilte naboene sier til avisen Østlendingen at Dæhlie-hytta er et rølpehotell, og forlanger nå at skikongen rydder opp.

Hyttenaboene er alle provosert over at Trysil Booking avfeier problemene rundt Dæhlie-hytta. Nå er det blitt så ille at de nærmeste naboene ikke orker å være der når hytta er leid ut.

- Det første vi ser etter når vi kommer opp er om det lyser på Dæhlie-hytta. Ei opplyst Dæhlie-hytte er nesten ensbetydende med ei mislykket helg på hytta for oss, sier Eva Gulaker Pedersen til avisen. Hun er nærmeste nabo til Dæhlie-hytta.

Hyttenaboene reagerte kraftig da daglig leder i Trysil Booking Ricard Palmgren uttalte at det ikke har vært problemer i forbindelse med Dæhlie-hytta, annet enn ved påske- og nyttårstider. Naboene mener det er like ille hele året, og spesielt om sommeren.

Bjørn Dæhlie ønsker ikke å kommentere saken overfor Østlendingen og overlater alt som har med utleiehytta til Trysil Booking.

- For meg er dette ukjent. Som jeg har sagt tidligere skal vi gjennomgå rutinene på nytt. Jeg håper hyttenaboene tar kontakt med meg rett over helgen hvis det er så ille som det blir beskrevet. Jeg er den første til å beklage hvis situasjonen er så ille at de får ødelagt ferien sin, sier Richard Palmgren, daglig leder i Trysil Booking AS, til avisen.

Da Dæhlie kjøpte tomten uttalte at hytta skulle brukes som privathytte og som base for treningssamlinger. Men nå mener naboene at skikongen kjøpte tomten på feil premisser, også i forhold til hva som står i kjøpekontraktene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.