RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dagmamma brakk bena på to-åring

Sist oppdatert:
En 36 år gammel dagmamma i Bergen er tiltalt for grov vold mot en to-åring etter at hun skal ha brukket begge bena hans.

Den grove volden skal ha skjedd i september i fjor. Kvinnen, som tidligere har vært førskolelærer, passet den lille gutten, samtidig som hun passet 4-5 andre barn. Hun plukket gutten opp fra gulvet og skal ha presset ham så hardt ned i en barnevogn at han brakk begge lårbena.

Tilkalte ikke hjelp
To-åringen fikk store smerter og klarte ikke stå på bena, men likevel skal dagmammaen ha unnlatt å tilkalle hjelp. Hun fortalte heller ikke guttens mor hva som hadde skjedd, da hun kom for å hente ham noen timer senere. Gutten ble kjørt til Haukeland sykehus i all hast og måtte ligge i strekk i en måned. Over ett år etter skal han fortsatt bære preg av hendelsen, blant annet har han en vridningsfeil i det ene benet og det er høydeforskjell mellom dem. Men det er ennå for tidlig å si om han får varige mèn.

- Et hendelig uhell
Statsadvokaten i Hordaland har tatt ut tiltale mot kvinnen og rettssaken starter i april 2006. 36-åringen nekter straffskyld etter tiltalen.

- Hun er svært ulykkelig for det som har skjedd, men sier det var et enormt hendelig uhell. Hun er en omsorgsfull person, og har ikke gjort dette med viten og vilje, sier forsvarer Øystein Flatebø til Bergensavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere