RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dating for frisinnede

Sist oppdatert:
22 år gamle «i_imthetiger» fra Malvik er ikke i tvil om hvorfor hun dater på iFlirt.no.

(SIDE2): Det norske sjekkestedet iFlirt.no er den nyeste tjenesten i jungelen av datingsteder på nettet.

iFlirt prøver å kapre en nisje blant nordmenn som ikke nødvendigvis er opptatt av personlige matcher og giftesyke brukere når de sjekker på nett.

- Vi ønsket først og fremst å komme med en nettside som ikke skal være så strømlinjeformet. Dette er tjenesten for deg som er lei høytidelige matchfunksjoner som skal finne din ultimate livspartner, forteller Geir Z Windsvoll til Side2. Han er Kreativ Leder i firmaet Mashup AS, som står bak den konseptuelle og tekniske utviklingen.

Her finner du iFlirt.

- Lettere å bli akseptert
22 år gamle «i_imthetiger» fra Malvik er en av mange tusen nordmenn som har latt seg fenge av iFlirts idé om at spenningen og sjarmen i selve flørten er vel så viktig som å finne en fremtidig ektemann eller kone.

- Først var jeg bare nysgjerrig, men nå er jeg her fordi det er et litt frisinnet, inkluderende og varmt «miljø», man tar vare på hverandre. Og blir sett på som en verdi, samt lettere akseptert enn på mange andre steder, sier hun til Side2.

22-åringen har allerede rukket å møte andre iFlirtere ute i den «virkelige» verden.

- Det er mye mer flørting enn andre steder jeg har besøkt, forteller «Prinsesse», som er 20 år og fra Oslo. Hun har tidligere kun erfaring med Nettby og Gaysir, og ble invitert inn av en venninne som mente det var et bra sted å bli kjent med nye folk.

Begge to er enige om iFlirt skiller seg ut som mer frisinnet og inkluderende enn lignende sider de har besøkt tidligere.

Les også: Disse er single der du bor

Aldersgrense
Kreativ Leder Geir Z Windsvoll ønsker ikke å definere iFlirt som en ren datingside, men snarere et nettsamfunn for flørt og litt mer uhøytidelig sjekking.

- For mange tror jeg det er viktig å møte flere type mennesker på veien. Både for lek og moro, men som kanskje også gir nye impulser og perspektiver på livet. Personlig kjenner jeg altfor mange merkelige sammensetninger av par til å tro at man kan finne sin drømmepartner ved hjelp av formler.

En ting som tydelig preger iFlirt, er de liberale reglene. De medlemsbaserte klubbene har selv ansvar for innholdet så lenge de er innenfor loven. Selv om de fleste fremstår streite, kan man nok finne veien til innhold som forklarer 18-årsgrensen nettstedet holder.

Besøk også Side2s datingside Match.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere