RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dødsbrann startet i soveromsdel

Sist oppdatert:
Politiet tror brannen som tok livene til en kvinne (37) og hennes ni år gamle sønn i Florø natt til fredag startet i husets soveromsdel. Foreløpig er det ikke funnet tegn til at brannen var påsatt.

Brannvesenet var på plass ved det brannrammede huset på Ragnarrud i Florø tolv minutter etter at brannen var meldt inn klokken 04.02 natt til fredag. Da var det allerede for sent for kvinnen og hennes sønn, og brannmannskapene konsentrerte seg om å evakuere branntruede naboer.

Ifølge Bergens Tidende vet ikke brannvesenet nøyaktig hvor det først tok fyr, men det var kun soveromsdelen som var overtent da røykdykkerne ankom.

Politiets foreløpig konklusjon er ifølge avisen at det ikke er funnet tegn til at brannen var påsatt.

Mannen er siktet for mordbrann etter at hans eks-kone (37) og sønn (9) omkom i en husbrann i Florø natt til fredag. 41-åringen og kvinnen skal ha vært sammen i rundt 15 år, og gift i omlag ni av dem. Forholdet tok slutt i høst.

Torsdag, bare noen timer før brannen startet, ble 41-åringen ilagt besøksforbud etter å ha drapstruet eks-kona. Han ble også innkalt til avhør, men møtte ikke opp.

Ifølge hans advokat Walter Høyvik har 41-åringen sagt at han aldri kunne ha gjennomført truslene i praksis.

Politiet avholder pressekonferanse for å informere om utviklingen i saken lørdag klokken 14.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere