RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- De er ustabile og farlige

Sist oppdatert:
Fire ranere væpnet med maskinpistol og balltre går løs i Oslo. Men politiet har avsluttet jakten.

(iOslo.no) Denne Coop Prix-butikken på Kampen i Oslo ble forsøkt ranet ved 07-tiden torsdag. Fire ranere, væpnet med maskinpistol og håndvåpen var på vei inn i butikken, men ble trolig skremt vekk av en vaskehjelp på vei til jobb.

Politiet fikk meldingen 07.20 og rykket tungt bevæpnet til stedet. De mislykkede ranerne hadde forsvunnet til fots ned mot Kjølberggata. Politiet søkte i morgentimene etter ranerne både med helikopter og hundepatruljer, men uten resultat.

- Ustabile og farlige
Ranerne er fortsatt på frifot, og nå advarer politiet publikum mot ranerne. Trolig er minst én av dem væpnet med et livsfarlig våpen.

- Meldingen har gått på at en av dem er væpnet med en maskinpistol, og mannen som meldte fra om ranet har blitt truet av de fire. De virker ustabile og farlige, sier vaktleder Jon Rune Lande i Sentralvakta til iOslo.no.

- Ikke ta kontakt
Ranerne er beskrevet som rundt 20 år gamle, av asiatisk herkomst, og kledd i like, mørke klær med gråtoner. Lande ber publikum holde god avstand dersom de kommer over noen som stemmer overens med beskrivelsen.

- De bør observere, og deretter gi tips eller melding til oss. Er det noen som vet noe her, uansett hvor lite det er, bør de kontakt. Jeg vil på det sterkeste oppfordre folk til ikke å ta kontakt med dem, sier Lande.

Ingen skudd ble avfyrt under ransforsøket, men vaskehjelpen som kom til stedet ble truet. Politiet holder nå på med avhør, men vet ikke hva som er sagt eller gjort.

Vet du noe om saken? Ring politiets Sentralvakt på 22 66 97 98.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere