RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: TV 2)

- De slo to ganger mot øyet

Sist oppdatert:
- Jeg ble slått to ganger mot øyet og falt. Så vet jeg ikke noe mer, forteller Rohit Sharma (12) etter at to maskerte menn tok seg inn i huset der han og familien bor.

- Det går bra nå, men jeg har litt vondt i øyet, sier Rohit Sharma.

To personer maskert med finnlandshetter tok seg inn i familiens hus onsdag kveld. Etter å ha slått ned 12-åringen, tok mennene seg inn til en 20-åring som leide en leilighet i huset og fortsatte den brutale volden.

- Klokka var cirka 20.30. Jeg skulle gå ned for å åpne opp døra. Jeg spurte hvem det var, fordi jeg så ingen. Så åpnet jeg opp, jeg vet ikke noe mer. Jeg ble slått to ganger mot øyet, og falt. Så hjalp moren min meg opp. Søsteren og broren min kom med isposer, sier den forslåtte 12-åringen til TV 2 Nettavisen.

Det brutale overfallet skjedde i Nittedal i Akershus.

- De slo med balltre, sånt som man spiller med. De hadde masker begge to, sier Rohit.

- Vi var på kjøkkenet, og så hørte vi ringeklokken. Jeg sendte min yngste sønn for å åpne døra. Etter noen sekunder hører jeg veldig mye bråk nede. Da jeg kom halvveis ned, så jeg at sønnen min lå på gulvet. Jeg så en mann gå inn i sokkelleiligheten, men så bare ryggen hans, sier Rohits mor, Madhu Bala Sharma.

- Mennene skulle ha tak i leieboeren i huset og ringte på feil ringeklokke. De slo altså feil person, sa politiadvokat Håvard Ryengen ved Romerike politidistrikt til TV 2 Nettavisen tidligere fredag.

En person ble pågrepet og senere løslatt, og politiet leter fortsatt etter gjerningsmennene.

- Det var veldig skummelt. Jeg vet ikke hva som er bakgrunnen. Det er bare seks uker siden leieboeren flyttet inn, så vi er ikke så godt kjent ennå, sier Sharma.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere