- Den omkomne forsøkte å presse seg inn på festen

SAMLET ETTER TRAGEDIEN: Flere ansatte i Norway Seafoods på Melbu var samlet i bedriftens lokaler søndag. Tilstede var også kommunens kriseteam, prest og politi. Bedriftshelsetjensten og lege har også vært tilgjengelig.

SAMLET ETTER TRAGEDIEN: Flere ansatte i Norway Seafoods på Melbu var samlet i bedriftens lokaler søndag. Tilstede var også kommunens kriseteam, prest og politi. Bedriftshelsetjensten og lege har også vært tilgjengelig. Foto: (Nordlys)

- Den omkomne var ikke ansatt i Norway Seafoods.

30.11.14 21:58

Ifølge to forskjellige kilder er Nordlys blitt fortalt at den omkomne mannen i 40-årene skal ha forsøkt å tvinge seg inn på samfunnshuset Arbeideren på Melbu natt til søndag, hvor Norway Seafoods avholdt sitt julebord med 80 personer tilstede.

Se saken i nordlys.no her

Mannen skal ikke ha vært invitert på julebordet. Noe som også bekreftes av fabrikksjef Martin Rasmussen.

Les også: Erkjenner ikke straffskyld for dødsvold

- Den omkomne var ikke ansatt i Norway Seafoods. Julebordet var for gjester og familie til ansatte på Norway Seafood, og vedkommende var ikke invitert, sier Rasmussen.

Nordlys møtte ham i lokalene til Norway Seafoods på Melbu søndag.

LES MER: En person død etter håndgemeng på julebord

- Vi har samlet alle ansatte i kantina på jobb, for de som ønsker det. Tilstede har vi kommunens kriseteam, prest og politi som har informert om hendelsen. I tillegg har vi hatt bedriftshelsetjensten og lege tilgjengelig for å ha en best mulig hjelp til de som har behov for det, sier Rasmussen.

Les også: - Folk har behov for å møtes og snakke sammen

- Var du selv tilstede under hendelsen?

- Jeg var ikke selv tilstede.

- Har du snakket med noen vitner til hendelsen?

- Jeg ble kontaktet i natt og dro så snart som mulig til stedet og fikk pratet med de siktede og vitnene, sier Rasmussen, og leggerr til at de ikke ønsker å kommentere saken utover det politiet har informert om.

Se flere saker i nordlys.no


Siktede og vitner avhørt

De tre mennene som er siktet etter at en mann i 40-årene døde under et julebord i Vesterålen, ble søndag kveld avhørt og sluppet fri. Alle tre er fortsatt siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

- Vi har avhørt alle tre, samt de mest sentrale vitnene og vurderer det slik at det ikke er noen fare for bevisforspillelse. Derfor valgte vi å slippe dem fri, sier politiadvokat Mona Madsen i Midtre Hålogaland politidistrikt til NTB søndag kveld.HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag