RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det fristet ikke å sitte inne i dag

Foto: Trond Lepperød (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Ragna (24) byttet ut lesesalen med gresset på Huk.

Måneden mai startet godt og varmt i Sør-Norge. Tirsdag krøp gradestokken over 20 pluss flere steder, og det fortsatte med sol og varme onsdag. I Oslo var det mange som tok turen ut til strand og sjø. Psykologistudent Ragna Tørstad byttet ut lesesalen med Hukodden onsdag.

Sjekk ditt vær på Nettavisens værsider

- Jeg er snart ferdig med fjerde året, og i slutten av mai er det eksamen. Det fristet ikke å sitte inne på lesesalen i dag, sier hun til Nettavisen.

Modeller og komikere
24-åringen fra Kirkenes studerer ved Universitetet i Oslo og satt med pensumboka på gresset med utsikt over fjorden, fergene og aktivitetene nede på stranda. Vi så ingen som badet, men barnehagebarn på tur lekte med steiner og skjell, en fotograf og noen vakre modeller tok bilder i vannkanten til en sommerkampanje for Imsdal, og på den andre siden av odden var et kamerateam i ferd med å gjøre opptak til en ny TV-serie med komikergruppa Raske menn. En del var ute og spaserte eller luftet hunden i det fine været. Peter Røsholm (67) var en av dem. Han hadde med seg hunden Kelly. Røsholm er bosatt i Gøteborg, men hadde tatt turen til Oslo for å treffe familien.

Mødrene i skogen

Noen hundre meter lenger bort, på skogstien ved Paradisbukta, var tre mødre på trilletur med sine små. Siv Marte Rindal, Eline Myrvang Holmedahl og Ingrid Young hadde med seg Marius, Jakob og Tale.

- Vi må nyte godværet mens vi har det, sier de tre, vel vitende om at meteorologene har varslet at et lavtrykk er i vente, og at temperaturen snart vil falle.

- Torsdag blir kanskje den siste fine dagen her i Oslo. Så skyer det til, sier statsmeteorolog Bente Wahl til Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere