- Dette er trakassering

Foto: Bjørnflaten, Thomas (SCANPIX)

Ari Behns mor, Marianne Behn, er anmeldt etter å ha unnlatt å utfylle skademelding.

22.04.09 08:09

(SIDE2:) Forrige torsdag fortalte Marianne Behn til VG at hun følte seg truet av en ungdomsgjeng på hjemstedet. Ungdommene hadde lagt seg på hjul etter henne nedover E6 i 100 kilometer i timen.

- I god tro
Til slutt ringte Behn politiet og stanset i en sidevei og snakket med ungdommene.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Der fikk hun, ifølge henne selv, vite at hun hadde rygget borti bilen til ungdommene på en bensinstasjon. Marianne Behn hevder hun ikke merket at hun var borti bilen og at hun derfor kjørte videre i god tro. Hun oppfattet ungdommene som truende.

Senere på kvelden opplevde hun at de samme menneskene oppsøkte henne og ektemann Olav Bjørshol hjemme på Larkollen. Behn har ikke villet underskrive skademeldingen fordi hun følte seg truet.

- Moren til Ari
Nå har 24 år gamle Charlotte Skovly anmeldt Marianne Behn for å ha reist fra stedet uten å ville utfylle skademelding. Hun sier hun bare vil ha oppgjør for skadene på bilen.

- Når de drar dette så langt, er det ren trakassering. Jeg føler dette henger sammen med at jeg er moren til Ari Behn, sier Marianne Behn til VG.

Hun vil i dag, onsdag, ha et møte med politiet der hun vil ta opp muligheten til å anmelde Skovly og hennes venner for trusler.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.