- Dette er veldig trist

- Vi håpet at Sterling skulle klare å komme tilbake, forteller lufthavnssjef på Flesland, Dag Jarle Aksnes.

29.10.08 12:30

(iBergen.no) Onsdag morgen kom nyheten om at det islandskeide lavprisselskapet Sterling Airlines er konkurs. Alle avganger er innstilt med umiddelbar virkning.

Les mer om Sterling-konkursen her.

Lagt ned
Tirsdag 23. september varslet Sterling at de kom til å legge ned ruten mellom Bergen og København. Da sa selskapet også at de holdt muligheten åpen for at ruten kunne gjenoppstå til våren 2009.

- Ruten mellom Bergen og København ble lagt ned for kort tid tilbake siden, så Sterling-konkursen har ikke skapt noen dramatikk her på Flesland i dag. De dette rammer er de som skal reise fra Bergen til Oslo og videre derfra med Sterling, sier lufthavnsjefen til iBergen.no.

- Får se hva som skjer
Ifølge Aksnes var det et reelt håp at Sterling skulle begynne å fly fra Flesland til våren igjen.

- Dette er veldig trist og leit og vi ville at de skulle komme tilbake. Nå flyr SAS seks daglige avganger til København, en by som er en våre viktigste destinasjoner her fra Bergen. Vi får se hva som skjer nå i vinter, men det kan absolutt være muligheter for at andre kan ta opp igjen den ruten Sterling hadde, understreker han.

For dem som skal reise fra Bergen til Oslo og opprinnelig skulle videre med Sterling fra hovedstaden har Aksnes følgende råd.

- Se nettsiden til Sterling og ta eventuelt kontakt med forsikringsselskapet ditt.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag