RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Henrik Færevåg (iBergen.no)

- Drapsmannen voldtok kjæresten

Sist oppdatert:
Mannen ble dømt til ni år for drap på kjæresten. Nå nekter han for voldtekt og vold mot to nye kvinner.

(iBergen.no) Kort tid etter at den iranske flyktningen kom til Norge drepte han sin kjæreste under en slåsskamp på badet. Det fikk han ni års fengsel for. Nå sitter mannen midt i 40-årene i Bergen tingrett tiltalt for voldtekter mot en samboer og grov vold mot en annen.

- Jeg har aldri brukt vold mot henne, sa mannen selv om voldtektsanklagene.

Den første voldtekten skal ha skjedd en uke etter at tiltalte fikk bo på et rom i huset til fornærmede mens han gjorde forefallende arbeid.

Innledet samboerskap
Til tross for at fornærmede i denne saken skal ha blitt voldtatt, innledet hun et samboerskap med tiltalte.

Mens fornærmede var på en utenlandstur innledet han imidlertid et forhold til en 19 år gammel jente som han tok med seg hjem i huset til den første fornærmede, i en av Bergens omegnskommuner og det var der de for første gang hadde sex sammen.

Bedrageridømt
Over tid skal tiltalte ha hatt et forhold til begge kvinnene. På dette tidspunkt anmeldte den første fornærmede ham og fikk ham dømt for å ha bedratt henne for 87.000 kroner, tyveri av et gullsmykke og tapping av minibankkort ved to anledninger for 9.000 og 8.000 kroner.

Under anmeldelsen nevnte hun ikke noen ting om voldtektene. Senere - under vitneavhør i forbindelse med anmeldelsen for vold mot den nye, unge samboeren hans, kom den første fornærmede med anklagene om to tilfeller av fullbyrdet voldtekt.

Kniv og trusler
I anklagene mot ham var også forhold som skal ha skjedd mot den andre samboeren, som han har et barn med. Ved flere anledninger skal han ha truet med kniv og slagredskaper og ha kommet med trusler som kan oppfattes som drapstrusler.

Etter at hun flyttet ut skal han ha fått tilgang til leilighetene og blitt værende der. I mars 2007 flyttet hun på krisesenter.

200 kroner dagen
I sin forklaring i retten mandag morgen benektet han ethvert kjennskap til seksuell vold. Han forklarte i stedet om et forhold til den 11 år eldre samboeren preget av respekt. Forholdet varte seks-sju uker. Han var i utgangspunktet innleid for å jobbe for 200 kroner dagen, men betalingen kom ikke idet det utviklet seg til et kjæresteforhold.

Aktor ønsker at forvaring blir vurdert for den tidligere drapsdømte mannen.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere