RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Drept med skudd mot tinningen

Sist oppdatert:
Den siktede 18-åringen skal ha rettet en lånt Walther P38-pistol mot tinningen til sin venn Kjell Anders Hoverud og skutt ham.

Et par uker senere, skal den samme 18-åringen ha lånt en spade og satt fyr på liket. Dette er ifølge VG forklaringen den medsiktede 23-åringen har gitt politiet. Begge er siktet for overlagt drap på Kjell Anders Hoverud (26) fra Sandefjord 16. august i fjor.

23-åringen har forklart at han var vitne til drapet på det avsidesliggende stedet i Kodal utenfor Sandefjord. Han hevder han snudde seg vekk da skuddet ble avfyrt.

23-åringen har avgitt en uforbeholden tilståelse, men både han og 18-åringen nekter skyld for drap. Drapsmotivet er fortsatt uklart, skriver VG. Drapssaken kommer opp i Tønsberg tingrett til sommeren.

Den drapssiktede 18-åringens forsvarer Tore Ihlebæk mener det er grunn til å trekke 23-åringens troverdighet i tvil.

- Min klient sier det ikke har vært noe uoppgjort mellom ham og Hoverud. Tvert imot var de gode venner, sier Ihlebæk ifølge VG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere