RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Driver bordell i tre byer

Sist oppdatert:
Politiet i Trondheim tror et godt organisert halliknettverk sto bak bordellvirksomhet i byene Trondheim, Bergen og Drammen.

- Det er ikke vanskelig å se at noen av de samme navnene går igjen i både Bergen, Drammen og Trondheim, sier politiinspektør Tone Skålevik ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Politiet i Trondheim nærmer seg slutten på etterforskningen av tre menn som er siktet for hallikvirksomhet. Ifølge politiet er det flere paralleller til tilsvarende saker i Bergen og Drammen.

I januar ble to menn og to kvinner, alle fra Estland, arrestert for hallikvirksomhet i Bergen og Drammen.

En av mennene skal ifølge Bergens Tidende ha drevet to bordeller i Bergen og forsøkt å etablere et bordell i Trondheim.

Av de to som er siktet i Trondheim er en estlender (26) og en trondheimsmann (42). Begge er også siktet for deltakelse i en organisert kriminell virksomhet og menneskehandel. Begge sitter i varetekt. Rettssaken er berammet til 8. mars.

Politiet i Trondheim sier de kjenner identiteten til flere estiske personer som mistenkes for å være del av den estiske kriminelle organisasjonen, uten at disse er siktet, skriver Adresseavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere