*Nettavisen* Nyheter.

- Dumt med absolutte krav

Oslo FrP vil ikke stille noen absolutte krav når byrådet i morgen legger fram sitt budsjett. Det er nye toner fra varaordfører Svenn Kristiansen (FrP) som tidligere har krevd plass i byrådet.

23.09.03 15:35

Alt er åpent når finansbyråd André Støylen (Høyre) legger fram budsjettet for Oslo onsdag klokken 10.00.

Frp har mulighet til å gå sammen med Ap og SV om å stille mistillitsforsalg til byrådet hvis partiene ikke blir enige om budsjettet. En slik enighet avhenger i stor grad av hvordan forhandlingene om posisjonene av byrådet går de neste ukene.

Blitt avvist
Svenn Kristiansen signaliserer nå en mer vennlig tone overfor byrådet, som består av Høyre, Venstre og KrF. De to siste partiene har sagt at de ikke ønsker å sitte i byråd med FrP.

- Jeg aner ikke noe om innholdet av budsjettet. I utgangspunktet er det Oslo FrP sitt program som er utgangspunktet for budsjettforhandlingene, men det er dumt å komme med absolutte krav. Vi møter forhandlingene med et åpent sinn, og vil ta og gi, sier Kristiansen til TV 2 Nettavisen.

Positiv til møte
Kristiansen er positiv til at byråd Erling Lae (Høyre) har tatt initiativ til et møte mellom Høyre, Venstre, KrF og Frp torsdag.

- Det er første gang vi har et slikt møte etter et valg, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.