- Dyrt merkevareplagg

Flere butikker og importører av hettegenserer TV 2 Nettavisen har snakket med kjenner ikke igjen hette-genseren fra Førde. – Dette er et dyrt merkevareplagg.

Det sier Dag Hvalshagen, salgsansvarlig i Coment Nor som driver med profileringstekstiler.

Politiet har fått flere tips på mannen med hettegenseren, etter at bildet av ham ble offentliggjort tirsdag kveld. En mann som hadde på seg en slik genser skal ha blitt sett ved åstedet der Anne Slåtten ble funnet drept 7. juni i år.

- Ingen firmalogo
- Dette er ikke et standardplagg som ligger til salg for profilmarkedet. Dette er et merkevareplagg. Jeg har aldri sett noen lignende logo. Det er uansett ingen firmalogo, sier Hvalshagen.

Hvalshagen opplyser at han har 40 til 45 leverandører på overdelstekstiler, men at han aldri har sett motivet på tegningen.

- Genseren ser relativt dyr ut. Det er ikke strikk i linningen og er en lang modell, med lange armer. Mulig at det kan være knyting i liggende, da er det mer en hettejakke. Dette er uansett ikke en hettegenser man får kjøpt i noen av de mest kjente kjedebutikkene, sier Hvalshagen.

Hans beste tips er at genseren stammer fra utlandet - trolig England.

- Dessuten ligner dette mer en jakke enn en hettegenser.

TV 2 Nettavisen har vært i kontakt med flere importører av hettegensere i Norge – men ingen av dem kjenner igjen genseren eller logoen.

Politiet sjekker nå flere navngitte personer etter nye tips om hettegenseren.

Vet du hvor man kan få kjøpt denne typen hettegenser?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.