RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ørjan Nilsson

- En av våre aller beste menn

Sist oppdatert:
Politibetjent Gunnar Angeltveit (55) viet sitt liv til trafikksikkerhet. Torsdag mistet han selv livet.

(iBergen.no) - Det er helt uvirkelig at en mann som viet sitt liv til å redde andre mennesker nå er borte. Han vil bli dypt savnet, sier sjef for utrykningspolitiet, Odd Reidar Humlegård, til iBergen.no.

En ambassadør
Politiet fikk like før klokken 15.00 torsdag melding om en ulykke i Romarheimsdalen ved E39 på Romarheimssiden av Masfjordtunnelen i Hordaland. 55-åringen som jobbet i uttrykningspolitiet på Vestlandet døde da en personbil kom over i feil kjørefelt og kolliderte med motorsykkelen.

- Han var pionér, et forbilde og en ambassadør for trafikksikkerhetsarbeid, og uten tvil en av våre aller beste menn. Det er en uvirkelig dag i dag, sier Humlegård videre.

Angeltveit jobbet blant annet som kjøreinstruktør i politiet. De siste årene tjenestegjorde 55-åringen i UP og var forut for ulykken på vei til nytt kontrollsted og kjørte uniformert motorsykkel. Han var i følge med tre kolleger i to uniformerte biler og fulgte trafikken sørover på E 39.

Etterforskningen avsluttet
Fredag morgen sa lederen for Spesialenheten for politisaker, Einar Drægebø, følgende til iBergen.no

- Vi har dannet oss et godt og helhetlig bilde etter avhør med en rekke vitner. Det har en skjedd en møteulykke og vi er kommet til den konklusjonen at personen i bilen har kommet over i motsatt kjørefelt og politibetjenten på motorsykkelen hadde ingen muligheter til å forhindre ulykken, sier forteller han videre.

Føreren av personbilen var alene i kjøretøyet og ble sendt via legevakt til Haukeland Universitetssykehus. Han skal ikke ha kommet alvorlig fysisk til skade.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere