RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En ren feilinvestering

Sist oppdatert:
Dekkbaronen Tommy Sharif innrømmer feilinvestering.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Dekkongen Tommy Sharif har i tolvte time stanset åpningen av det han på forhånd hadde uttalt skulle bli Nord-Europas største vaskeanlegg for lastebiler.

NA24 - din næringslivsavis

Han investerte i to flunkende nye vaskemaskiner til en prislapp av 2,2 millioner kroner, men har nå kvittet seg med begge med et forsmedelig tap av 1,1 millioner kroner.

Årsak: Vaskemaskinene var for trege.

- Når det å få vasket en lastebil tar en halvtime andre steder, og vi ikke kan tilby noe bedre, fant vi i siste liten ut at det ville bli et tapsprosjekt, sier Sharif.

Ren og pen på to min.
Sharif sier til NA24 at han følger tre grunnprinsipper når han skal starte ny virksomhet.

- For det første må jeg gå motsatt vei av bransjen for øvrig, så må jeg kunne tilby konkurranse dyktig pris, og sist men ikke minst må jeg irritere bransjen så mye som mulig, ler han.

Sharif har derfor gått til innkjøp av en vaskemaskin fra USA til en prislapp av over 500.000 dollar, rundt 3 millioner norske kroner. På en 70 meter lang fartsstripe kan lastebilene rulle igjennom vaskemaskinen på 2-3 minutter. Sharif mener supervaskemaskinene allerede lukter gull.

- Vi kan jo vaske 30 biler i timen, i stedet for to, forteller dekkbaronen.

Også for rikmannsbiler
Vaskemaskinen finnes ifølge Sharif fra før i statene og i den spanske byen Barcelona. I tillegg til lastebildusjen, vil han også ha et spesialvaskeanlegg for store biler à la Mercedes ML og BMW X5 samt et anlegg som muliggjør innvendig vask av for eksempel fiskestinkende lastebiler.

Sharif bedyrer det ferdige anlegget likevel vil bli Nord-Europas største. «The grand opening» håper han vil finne sted ved årsskiftet, altså over et halvt år etter planen.

Sharif kvittet seg med sin nyinnkjøpte Koenigsegg til 6 millioner kroner etter å ha krasjet på en prøvetur i fjor, og etter det har han fartet rundt i en postman-pat bilen VW Caddy.

Sharif vil ikke bekrefte ryktene om at han snart kan sett seg inn i en ny luksusdoning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere