RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En tragisk ulykke

Sist oppdatert:
Politioverbetjent Finn Abrahamsen sier at politiet ikke tror det skjedde noe kriminelt da en 18 år gammel jente falt i døden i en trappeoppgang på Frogner. - Vi har en til to slike ulykker årlig, sier Abrahamsen.

Den 18 år gamle jenta hadde vært på byen lørdag kveld da hun var på vei opp trappen til en leilighet i Odins gate på Frogner natt til søndag. Hun falt flere etasjer inne i trappehuset. Jenta døde på sykehus mandag morgen.

Trappeoppgangen i den eldre bygården er firkantet med en sjakt i midten. På en eller annen måte har jenta falt over rekkverket og ned sjakten.

- Vi klandrer ingen for dødsfallet. Dette er en tragisk ulykke. Så lenge jeg kan huske har vi i Oslo hatt et til to slike dødsfall årlig, sier politioverbetjent Finn Abrahamsen ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

- Hva som nøyaktig har skjedd, får vi aldri svar på. Tre venner hadde vært på byen og var på vei opp trappeoppgangen da det skjedde. Den avdøde jenta gikk rett bak de to andre da ulykken skjedde, sier Abrahamsen.

Han sier at denne typen ulykker ofte skjer med ungdommer i forbindelse med fest. Et netting mellom etasjene kunne ha hindret denne og andre ulykker, men Abrahamsen poengterer at det ikke er noe krav til bygårder om å ha slike nett.

- I bygårder der det er en stor åpning mellom trappene kunne det vært nyttig med netting, men dette må gårdeiere selv vurdere. Det er ikke noe krav til slikt netting, sier Abrahamsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere