RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En uhyggelig opplevelse

Sist oppdatert:
Mens lege Stein Sjaastad ble knivstukket og drept i 5.etasje satt Helge Egeland i etasjen over og leste nyheter på nettet.

- Plutselig dukket nyheten om drapet opp på TV 2 Nettavisen. Det var en uhyggelig opplevelse å være så nær. Jeg satt i etasjen over sammen med mine kolleger. Ingen av oss så eller hørte noe til det, forteller Egeland til TV 2 Nettavisen.

Egeland jobber i Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) på Arbeidersamfunnets plass 1 og vet godt hvem avdøde Stein Sjaastad var.

- Jeg hilste på ham senest i dag morges da han satt og drakk kaffe der borte. Jeg var her cirka fem på halv åtte i dag tidlig, sier Egeland og peker bort på kaffebaren Café Provence som ligger vegg i vegg med inngangen til Arbeidersamfunnets plass 1.

Det var klokken 12.37 onsdag formiddag politiet fikk melding om at en mannlig lege var knivstukket inne på Centrumsklinikken i Oslo sentrum.

- Det er jo helt tragisk at noe slikt kan skje, sier Egeland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere