RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Arne Ellingsen/Privat

- Er det deg, Dung?

Sist oppdatert:
Dette skal ektemannen til den savnede Dung Tran Larsen ha sagt i telefonen da han hørte vietnamesiske stemmer.

En av grunnene til at Tingretten i Bergen ikke ville gå med på fortsatt fengsling for ektemannen og svigermoren til den savnede Dung Tran Larsen, fredag, var en telefonsamtale som er blitt sentral i etterforskningen.

En stund etter at Dung Tran Larsen ble borte skal den drapsmistenkte ektemannen ha blitt oppring gjentatte ganger fra et ukjent nummer. Da han ringte tilbake uten at noen svarte, hørte han vietnamesiske stemmer i bakgrunnen. Han skal da ha sagt: Er det deg, Dung, skriver Bergensavisen.

Politiet fant det
Det som gjør sporet spesielt interessant er at det ikke er siktede eller dennes advokat som har brakt opp sporet. Det er det politiets etterforskning som har gjort. En av personene i det vietnamesiske miljøet rundt Dung Tran Larsen har bekreftet innholdet i samtalen med politiet.

Dette skal svekke politiets sak. Dersom du har drept noen, hvorfor skal du da spørre etter dem på telefonen?

Uforklarlig lapp
I den andre enden forteller BT i dag om en lapp som er funnet hjemme i den delen av boligen i Krabbedalen (bildet) der svigerfamilien bodde hvor det sto: "Ikke legg byrder på skuldrene til de som ikke vet."

Dette skal være et tegn på at familien kommuniserte med lapper fordi de mente seg avlyttet av politiet og at det kan være en indikasjon på at noen vet mer enn andre i saken og at en forsøker å skåne disse.

Svigermoren skal ha forklart at dette var en lapp hun har skrevet i forbindelse med en uenighet i familien i forbindelse med en barnedåp. Den skal ha vært holdt en god stund før forsvinningen og politiet vurderer nå å få blekket på lappen analysert med tanke på når lappen kan ha blitt skrevet, skriver BT.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere