*Nettavisen* Nyheter.

- Erik kunne blitt helten

Foto: (Scanpix)

- Jeg sa at han kunne blitt helten, sa Mons Ivar Mjelde om samtalen med Erik Huseklepp etter de to grusomme bommene til lynvingen.

20.10.07 22:39

- Det var forferdelig synd for ham at han ikke klarte å parre beina og bli den store helten. Men slik er det konstaterte Mons Ivar Mjelde til TV2 like etter kampen.

Det var synd for Ramiro Corrales også som satte det fenomale frisparket på innsiden av stolpen og i keeper før Huseklepp satte returen i den andre stangen på innsiden av den og tilbake til keeper.

Fem store sjanser

Brann hadde fire store muligheter til å score og et antagelig feilaktig annulert mål i det som var lablet gullkampen i Aalesund.

I tillegg til Jan Gunnar Sollis mål. Brann kom seg på beina og hadde ballen mest i andre omgang etter en av de dårligste omgangene denne sesongen. Det ble ikke bra i andre heller, men det ble mye bedre og Brann styrte kampen uten å få uttelling.

- Vi fikk en kraftig smell i trynet med to mål. Men vi spilte oss bedre etter hvert og ikk en del sjanser. Det er selvsagt forferdelig surt for guttene og litt utur på slutten. Dette kunne vært perfekt regissert. Men denne gangen var det ikke vår vei det skulle gå.

Nå blir det plan B

- Det var synd at vi ikke klarte å spille bedre. Guttene både ville og prøvde, men de evnet det ikke denne kvelden. Vi skal ikke skylde på noen. Det hadde vært greit å avgjøre det på egen hånd, men nå må vi ta plan B og skjer det ved at Viking tar poeng mot Stabæk på mandag, så gjør ikke det oss noe, sa Mjelde som ikke ville høre noe om at gullsnakket hadde senket motivasjonen.

- Vi har ikke snakket om gull. Vi har forberedt oss til en fotballkamp som vi ikke spilte så bra som vi hadde håpet, men der vi gjorde nok til å kunne tatt det poenget vi trengte.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.