*Nettavisen* Nyheter.

- Et savn som ikke kan beskrives

Foto: Privat

Familien til den drepte Vera Vildmyren (42) forteller om sin sorg.

05.03.10 13:22

- Vi sitter med et savn som ikke kan beskrives. Ord blir fattige. Hvordan kan livet gå videre uten min herlige venn og kone, den gode mammaen til mine barn? Hun var livet for oss, heter det i en uttalelse fra Egil Vildmyren og barna som nå har mistet sin mor.

Ber lokalsamfunnet støtte
Uttalelsen er formidlet via sogneprest Ola Viker Lunde i Grua og Harestua menighet. Overfor avisen Hadeland oppfordrer han lokalsamfunnet til å støtte de etterlatte som best de kan.

- De etterlatte er i en situasjon det er vanskelig å beskrive. Folk må trå til. Dessuten har det vært flere tragiske hendelser i lokalsamfunnet i det siste. Vi må derfor sørge for at ingen blir glemt i sorgen, sier Lunde til avisen.

Mandag ettermiddag tok den 42 år gamle flyvertinnen og tobarnsmoren fra Grindvoll i Lunner kommune i Hadeland inn på hotellet Radisson Blu Scandinavia på Amager Boulevard i København. Tirsdag morgen ble hun funnet drept.

- Urettferdig og meningsløst
- Hvordan kunne dette skje? Alt er så urettferdig og meningsløst. Det at hun har hatt det så vondt. Det er uutholdelig at hun måtte ende livet på denne måten. Hennes tilstedeværelse skapte trygghet og positiv atmosfære. Hun elsket dyrene våre, og dyrene elsket henne mer enn noe annet. Vi har så mange minner rundt oss som er så vonde å takle, når vi vet hun aldri kommer tilbake. Det er som barna sier: «Kan vi ikke skru tiden tilbake?». Det blir sagt at vi må leve videre, men hvordan gjør vi det?

Avholder minnesamling
Ifølge sogneprest Ola Viker Lunde blir det minnesamling i Lunner kirke tirsdag. Vera Vildmyren skal etter planen gravlegges fredag 12. mars.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.