RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Få pengene, hvis ikke raner jeg deg

Sist oppdatert:
Det er mye som høres logisk ut for den som er ruset. Det mest logiske var imidlertid en natt i arresten. Les politiloggen.

(iOslo.no) Dette er noen av sakene politiet i Oslo har hatt å stri med det siste døgnet.

Truende mann pågrepet
Tidlig torsdag formiddag, ca. kl. 09.20, truet en ruset mann med å rane en person hvis han ikke fikk småpenger. Vedkommende ble pågrepet av politiet og kjørt til arresten i Politihuset.

Stjal rullestoler
Samme dag, ca. kl. 10.20, troppet to gutter på 15 år opp med to stjålne rullestoler ved en butikk på Etterstad. Guttene ble kjørt til Barnevernsvakta. Rullestolene ble levert til sine rettmessige eiere.

To tyver – en stakk
Ved middagstid, kl. 14.00, kom det melding om at vaktene i en butikk på Alnabru hadde kontroll på en person som hadde stjålet fra butikken. Det var to tyver. Begge stakk fra stedet, men den ene ble pågrepet. Den andre kom seg unna til fots.

Politiet forsøkte spor med hund, men fant han ikke. Bilen de kom i var parkert på stedet. Han som stakk hadde truet vekteren med vold. Bilen ble undersøkt og noe gods ble funnet.

Ran av person på Grünerløkka
Torsdag kveld, ca. kl. 23.15, kom det melding fra en mann som nylig var blitt ranet av to personer. Han var truet med flaske og frastjålet penger. Han fulgte etter gjerningsmennene, men mistet dem av syne.

Ut fra den beskrivelsen han ga, ble disse påtruffet under Eventyrbrua. De hadde penger på seg i samme valør som det melder ble fraranet og bar på en flaske. Begge ble pågrepet for forholdet.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere