RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Falt da hagla gikk av

(Foto: Erik Holand / Agderposten / SCANPIX)
Sist oppdatert:
Faren til drapstiltalte Per Arne Steen (23) sier han skled og falt da haglgeværet gikk av, slik at han måtte kaste seg unna den stjålne bilen. Sønnen er tiltalt for drap på biltyven.

Asbjørn Steens sønn Per Arne Steen er tiltalt for uaktsomt drap på Ronny Halvorsen (30) som 21. desember 2003 stjal Asbjørn Steens Mitsubishi Pajero i Froland utenfor Arendal.

- Ville skyte i dekkene
Selv løp han ut med haglgeværet da han forsto at bilen var stjålet, forklarte Steen i retten tirsdag, ifølge VG.

Asbjørn Steen tenkte at han ville skyte i dekkene. Faren til den drapstiltalte var selv siktet i saken, men siktelsen ble raskt frafalt.

Omtrent samtidig med at faren falt, sto Per Arne Steen (23) klar med sin rifle.

- Høyt trusselbilde
- Jeg hørte skudd. Jeg så på lysene at han var på vei tilbake mot meg. Trusselbildet var så høyt det kunne bli. Ingen tvil, sa Asbjørn Steen i en dramatisk forklaring i retten.

Senere tirsdag skal retten på befaring på åstedet. Da skal blant annet olympiamester Harald Stenvaag forklare seg om hvor vanskelig det er å treffe mål som er i bevegelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere