- Fant mor og søster døde

Politiet vet foreløpig ikke om de står overfor et dobbeltdrap eller en familietragedie etter at to kvinner ble funnet døde i Elverum mandag.

18.04.06 08:23

ELVERUM (TV 2 Nettavisen): Politiet i Elverum har holdt kortene svært tett til brystet etter at de to kvinnene ble funnet døde i en leilighet like utenfor Elverum sentrum mandag ettermiddag.

Mor og datter
Etter det TV 2 Nettavisen erfarer skal de to døde kvinnene være en mor og hennes voksne datter. Politiet ønsker ikke å bekrefte identiteten til de døde kvinnene.

Ifølge kilder TV 2 Nettavisen har snakket med skal det ha vært kvinnens yngste datter som fant de to kvinnene døde i morens hus.

- Jeg hørte et skrik og så datteren komme løpende ut i gaten. Kort tid senere kom en ambulanse, sier en nabo til TV 2 Nettavisen.

Kripos bistår
Politiet sier til TV 2 Nettavisen at de etterforsker dødsfallene som en mulig kriminell handling. Teknikere fra Kripos var natt til tirsdag på vei til Elverum for å bistå politiet i undersøkelsene i leiligheten.

- Kvinnene vil bli sendt til obduksjon tirsdag, og åstedet skal granskes med bistand fra Kripos. Det vil gi oss nærmerer klarhet i hendelsesforløpet, sier konstituert politimester Odd Henning Svalheim til TV 2 Nyhetene.

Politiet i Elverum har innkalt til en pressekonferanse klokken 09.30 tirsdag formiddag. Inntil da ønsker politiet ikke å bekrefte eller avkrefte kvinnenes identitet eller forholdet dem i mellom.

- Rolig nabolag
Mandag kveld foretok politiet en dør-til-dør runde i nabolaget som ifølge en nabo aldri tidligere har vært plaget av bråk eller kriminalitet.

- Det nærmeste vi kommer var et innbruddsforsøk i noen av garasjene her for noen år siden. Ellers er dette det roligste nabolaget i kommunen, sier naboen til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.