RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Farlig ved kaia i Oslo

De ansatte på teaterbåten M/S «Innvik» er frustrerte over at de stadig må redde rusmisbrukere som faller i vannet ved Langkaia i Oslo.

Fredag kveld falt en mann i sjøen ved teaterbåten i Langkaia i Oslo. Han ligger bevisstløs på Ullevål sykehus, og politiet vet ennå ikke hvem han er.

Daglig leder ved M/S «Innvik», Jarl Solberg, forteller at hans 18 år gamle datter skulle til å starte gjenoppliving av mannen da politiet kom til stedet. Å måtte redde livet til personer som faller i sjøen, er ikke uvanlig for de ansatte ved båten, forteller han.

- Alle som jobber der har måttet dra opp folk. Det er en kjempebelastning hver gang de må hoppe i sjøen og drive gjenoppliving, sier han til TV 2 Nettavisen.

Rett bak båten er en bratt skråning, der det ofte oppholder seg en del rusmisbrukere. Solberg ønsker at politiet ville sikre området.

- Bare i løpet av den varme uken i juli, skjedde det tre ganger at folk falt i vannet, forteller han.

Politiet vet ikke om mannen er blant rusmisbrukerne, opplyser vaktleder Ellen Svae ved kriminalvakten i Oslo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere