RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fikk ansatte til å gråte

Hovedtillitsvalgt Hege Rustad beskylder den sparkede sjefen Anita Jebsen Erichsen (bildet) for å ha skapt et tøft klima i Oslo Taxi AS. - Folk gråt på jobben etter møter med henne, sier Rustad.

- Erichsen skjelte ansatte ut i plenum og sykefraværet har blitt større på grunn av mistrivsel. I våre øyne var Erichsen ingen god sjef, sier hovedtillitsvalgt Hege Rustad i Oslo Taxi AS til TV 2 Nettavisen.

Rustad tar nå kraftig til motmæle etter VGs artikler den siste uken. Der er det blitt fremstilt at Eriksen ble sparket fordi hun stilte økonomiske spørsmålstegn ved bedriften.

- Støtter styret
- Det er ikke riktig at hun måtte slutte fordi hun kom på sporet av skattesnusk i Oslo Taxi. Hva grunnen til oppsigelsen var, kan jeg ikke si, men de ansatte er i alle fall veldig glade nå, sier Rustad til TV 2 Nettavisen.

Rustad er tillitsvalgt for de rundt 100 ansatte ved Trondheimsveien 100 som står for den daglige driften av selskapet. Hun sier at de ansatte fullt ut støtter styrets avgjørelse om å avslutte Erichsens kontrakt.

- Endringer gjør vondt
Selv ønsker ikke Erichsen å kommentere Rustads uttalelser overfor TV 2 Nettavisen.

- Har du vært en hard sjef?

- Nei, jeg synes ikke det. Jeg har påbegynt en nødvendig endringsprosess i selskapet. Endringer gjør vondt. Jeg har hele tiden holdt styret informert og har måttet presse gjennom de nødvendige avgjørelsene i så henseende, sier Erichsen til TV 2 Nettavisen.

Også i sin forrige stilling som daglig leder i nettselskapet Active ISP fikk Erichsen hard medfart for sin personalpolitikk. I en artikkel i Dagnes Næringsliv 30. mai i fjor kommer det blant annet frem at seks til syv ansatte vurderte å saksøke Erichsen på grunn av alvorlige personalkonflikter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere