RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Filmet massevoldtekt på fjellet

Sist oppdatert:
Først skal den 28 år gamle kvinnen ha blitt utsatt for massevoldtekt. Deretter ble bildene av ugjerningen sendt rundt på MMS.

Ifølge politianmeldelsen skal massevoldtekten ha funnet sted i en campingvogn på fjellet mellom Gargoluoppal og Láhpoluoppal den 6. mai i år.

Kvinnen skal ha blitt med en mann på snøscooter på tur, blant annet for å se til noen rein, skriver Finnmark Dagblad.

- Underveis stoppet vi ved en campingvogn langt inne på fjellet, hvor jeg fikk servert et par pils. Deretter husker jeg ingenting, før jeg våknet fem-seks timer senere, sier kvinnen til lokalavisen.

Ubehagelige kontakter
Hun fortalte det ikke en gang til kjæresten. Først to uker senere anmeldte 28-åringen forholdet. Innen den tid hadde de antatte voldtektsmennene rukket å spre ugjerningen, som var filmet, med mobiltelefon. Etter hvert skal voldtektsofferet ha begynt å få ubehagelige henvendelser på kveldstid.

- Alle sammen var fra ukjente menn, som sa at de hadde sett filmen. Å vite at så mange hadde sett min nakne kropp ble bare for mye for meg, sier kvinnen.

Tunge bevis
Politiet i Kautokeino har inndratt flere datamaskiner og mobiltelefoner etter voldtektsanmeldelsen. Lensmann Nils Henriksen hevder de sitter på tungt bevismateriale.

Han bekrefter overfor Finnmark Dagblad at de har mottatt en politianmeldelse fra den 28 år gamle kvinnen fra Porsanger. Politiet i Vest-Finnmark etterforsker også om en skyteepisode på Làhpoluoppal for to uker siden kan ha sammenheng med den anmeldte voldtekten 6. mai.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere