RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fjern luftfartsdirektøren

(Foto: Scanpix)
Sist oppdatert:
Ordføreren i Bodø ber samferdselsminister Torild Skogsholm ansette en ny direktør med ansvar for flyttingen av Luftfartstilsynet.

- Direktøren har i realiteten sagt at han ikke klarer å gjennomføre flyttevedtaket. Da vil jeg ta fram mitt forslag om at det blir ansatt en assisterende direktør som gis ansvar for flytteprosessen videre, sier ordfører Odd-Tore Fygle i Bodø til TV 2 Nyhetene.

Luftfartsdirektør Per-Arne Skogstad mener det er umulig å gjenomføre Luftfartstilsynets flytting til Bodø. Årsaken er at få vil flytte til byen.

- Lønnsvirkemidler, pendlerordninger og fleksibilitet på alle kanter er forsøkt. Ingenting har gitt effekten vi håpet på, sier Skogstad til TV 2 Nyhetene.

Samtlige av tilsynets 130 medarbeidere har sagt de ikke vil flytte. Etter to ansettelsesrunder har kun åtte personer kommet på plass. Totalt trenger luftfartsdirektøren personer til 90 stillinger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere