RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Flaks ikke hele bygningen brenner

Sist oppdatert:
Martin Yao Agbesi var på rett sted til rett tid.

(iOslo.no) - Det har vært en brann i en oppvaskmaskin på Dinner i Stortingsgaten, sier operasjonsleder Even Jørstad i Oslo politidistrikt til iOslo.no.

Alene med brannen
Det var åtte stykker på jobb på restauranten, som ligger i Stortingsgaten 22 i Oslo sentrum, bare noen meter fra Hotel Continental og Theatercaféen. Alle ble evakuert og ingen er skadet. Akkurat det skyldes Martin Yao Agbesi - og en god porsjon flaks.

Agbesi var nemlig innom oppvaskrommet akkurat da brannen startet. Ingen andre var tilstede.

«Poof»
- Jeg løftet opp døra på oppvaskmaskinen, og fikk elektrisk støt. Plutselig sa det bare «poof», også kom det masse flammer under maskinen, sier Agbesi til iOslo.no.

Etter først å ha trukket ut strømmen, begynte han slukningsarbeidet. Han forteller at han ble redd, men var fast bestemt på å slukke brannen. Det klarte han også.

- Jeg fant en brannslukker, og fikk slukket flammene. Hvis ikke jeg hadde gjort det, hadde hele bygningen stått i brann, mener Agbesi, som understreker at det var mye flammer under maskinen.

Undersøkes nærmere
- Brannen er slukket, men det er en del røykskader, sier Jørstad.

Politiet fikk melding om brannen klokken 08.04 om at det var brann på kjøkkenet. Som vanlig rykket politi, brannvesen og ambulanse ut til stedet.

- Dette blir undersøkt nærmere etterhvert. Det blir åstedsundersøkelse, opplyser Jørstad.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere