RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Flere må ha sett henne

Sist oppdatert:
HAMAR (TV 2 Nettavisen): Klokken 21.30 sendte Tone Engelund en SMS til venninnen og fortalte at hun kjedet seg og vurderte å dra hjem. Fire timer senere var hun borte, og nesten ingen har sett henne.

- Det er helt uvirkelig at det har skjedd med noen jeg kjenner, og at det har skjedd her i Hamar. Jeg kan ikke forstå at ikke flere har sett henne. Tone var en jente folk la merke til. Flere må ha sett henne i Hamar sentrum lørdag kveld, sier hennes venninne til TV 2 Nettavisen.

Torsdag morgen var den 23 år gamle kvinnen fortsatt savnet.

Venninnen har tunge dager med mye usikkerhet. Nå håper hun at personer som kan ha sett venninnen melder segfor politiet, slik at venner og familie kan få vite hva som har skjedd med den 23 år gamle frisøren fra Løten.

- Mange vet hvem Tone er. Hun er en veldig stilig og velkledd jente. Mange kjenner henne også fra Perry frisørsalong der hun jobber, sier hun.

Sendte SMS
Også politiet synes det er rart at de ikke har fått flere tips i saken. Tone ble sist sett da hun forlot utestedet Docile og gikk ned Kirkebakken mot Stortorget.

Klokken 21.30 lørdag kveld fikk venninnen SMS fra Tone Engelund. Hun var hun på ute med kolleger fra Sallong Perry.

- Det er en personlig melding. Det var tidlig på kvelden og hun skrev blant annet at det var litt tam stemning, men at hun trodde at det ville ta seg opp.

Det var den siste kontakten hun hadde med Tone Engelund.

Gikk med mann
Klokken 02.09 betalte 23-åringen med bankkortet i baren på Stallgården. Der glemte hun også igjen veska med en venn. I tillegg ble lommeboka og bankkortet funnet igjen på utestedet. Det kan tyde på at hun ikke hadde penger på seg da hun dro.

Etter å ha forlatt Stallgården, gikk Engelund til fotballpuben Docile. Vitner har fortalt at hun forlot utestedet med en mann. Denne mannen er nå etterlyst.

- Det er rart at hun gikk til Docile. Det er en fotballpub og Tone er ikke en fotballjente. Jeg tror hun må ha kjent noen der, sier venninnen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere