RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Forhåndsdømt som drapsmann

Sist oppdatert:
Ekssamboeren (34) til Ann-Helen Karlsen (35) kan ha vært den siste som så sin tidligere kjæreste i live. Nå føler han seg urettmessig uthengt som drapsmann.

- Dere må tro meg. Jeg har ikke drept Lena, sier han fra Åna fengsel til Dagbladet.

Tidligere voldsdømt
Fredag ble 34-åringen indirekte identifisert i media som «drapsdømt ekssamboer» til Ann-Helen Karlsen, eller Lena som hun ble kalt. De to ble kjærester etter at 34-åringen hadde sonet en dom for legemsbeskadigelse med døden til følge av sin tidligere svigerfar. Ekssamboeren legger ikke skjul på at forholdet til Ann-Helen var turbulent, men avviser at han har noe med den tidligere kjærestens forsvinning.

- Jeg har ingen ting med hennes forsvinning å gjøre. Jeg har stor sympati for familiens situasjon, og håper de får et svar på dette fort. Jeg synes, som alle, at dette er forferdelig, sier han til Dagbladet.

34-åringen og Lena var samboere i ett års tid i Lillesand. For tre år siden ble det slutt.

Tok overraskende kontakt
Natt til søndag 6. mars, like før hun forsvant, var Ann-Helen på fest hos sin tidligere samboer. Ifølge 34-åringen ble han overraskende oppringt av Ann-Helen, som senere tilbrakte en «hyggelig vinkveld» med ham, hans nåværende kone og en fjerde person i Tananger.

Etter noen timer dro Ann-Helen til felles venner i området, før hun igjen kom tilbake to-tre timer senere, forteller ekssamboeren. Den fjerde personen skal ha forlatt festen lenge før Ann-Helen, som ifølge ekskjæresten gikk i fem-halvsekstida om morgenen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere