RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uoppklarte overfall på tre kvinner i Sogndal granskes nå av politiet.

- Forsøkte å dra med seg kvinne

Sist oppdatert:
Flere personer har observert en navngitt mann på utestedet Meieriet som skal ha forsøkt å tvinge med seg en lyshåret kvinne ut av lokalet.

Politiet holder nå vedkommendes hus under oppsikt, melder Bergens Tidende.

Observasjon som har vekket politiets interesse, ble gjort utenfor studentutestedet Meieriet i det samme tidsrommet og på samme sted som Hedda (19) sist ble sett, mellom klokken ett og halv to natt til torsdag.

Flere vitner la merke til en mann som så ut som han prøvde å dra en jente med seg mot hennes vilje.

- Det virket som om han forsøkte å dra kvinnen med seg. Episoden var så spesiell at alle vi som stod ute la merke til det, sier et anonymt vitne til Bergens Tidende.

Etter at mannen forsøkte å tvinge kvinnen med seg, skal situasjonen ha roet seg og de to gikk sammen vekk fra utestedet.

Vitnet som så opptrinnet kan ifølge Bergens Tidende ikke bekrefte om det var den drepte folkehøgskoleeleven. Han opplyser imidlertid at kvinnen hadde lyst hår, noe som passer til beskrivelsen av Hedda Karterudseter.

Ifølge avisen er politiet kjent med opptrinnet og to vitner var i går inne i avhør for å forklare hva de hadde sett utenfor Meieriet. Flere vitner skal ha kjent igjen mannen som forsøkte å dra med seg kvinnen og politiet skal ifølge Bergens Tidende ha vist stor interesse for vedkommendes hus i Sogndal. De skal også ha spurt etter mannen ved flere utesteder i byen.

Mannen skal være en kjenning av politiet og skal ved flere tilfeller ha oppført seg på en måte som har skremt folk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere