RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fraktet avdøde til funnstedet

(TV 2)
Sist oppdatert:
Politiet mener siktede nummer to etter Kvæfjord-drapet transporterte den drepte Kent Inge Robertsen (25) fra en leilighet i Harstad og ut i skogen.

- Ut ifra de opplysningene som er kommet fram til nå i etterforskningen, peker ting i retning av at siktede nummer to har transportert eller medvirket til transport av Robertsen fra siktede nummer ens bopel til funnstedet, sier politiinspektør Merete Hessel ved Midtre Hålogaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

- Ble utsatt for vold
Politiet tror at den drepte 25-åringen ble utsatt for vold inne i leiligheten før han ble transportert til stedet der han ble funnet. Leiligheten ligger i Harstad.

- Det er gjort tekniske funn både på funnstedet i leiligheten som tyder på dette, sier Hessel.

Hun ønsker ikke å kommentere hva slags type vold 25-åringen skal ha blitt utsatt for, og heller ikke hvor de tror Kent Inge Robertsen døde.

- Vi avventer resultatene fra obduksjonen. Den avdøde blir obdusert i Tromsø i dag, sier politiinspektøren til TV 2 Nettavisen.

Kjente hverandre
Etterforskere har avsluttet arbeidet ved funnstedet i skogsområdet på Storfjord i Kvæfjord kommune i Troms, og konsentrerer seg nå om leiligheten til mannen (37) som først ble siktet etter drapet.

- Var de to pågrepne og den drepte bekjente?

- Ja, de tre kjente hverandre, sier Hessel.

Hun ønsker ikke å kommentere vennskapet ytterligere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere