- Fred ble påkjørt og drept

Bestefaren til savnede Fred Alexander Svorkmo (21) er overbevist om at barnebarnet er påkjørt, drept og dumpet.

04.04.05 13:49

Bestefaren Knut Nordanger trygler nå om at de som eventuelt kjørte på og drepte Fred skriver et anonymt brev og forteller hvor han kan finne barnebarnet sitt, skriver Drammens Tidende.

- Det er ikke funnet noen spor. Derfor er jeg og resten av familien overbevist om at han er påkjørt, og at gjerningsmannen har tatt med seg Fred Alexander i bilen og dumpet han et eller annet sted, sier Nordanger.

Siden 1. nyttårsdag har barnebarnet vært sporløst forsvunnet. Rundt 400 personer har lett etter Fred Alexander. I tillegg er det søkt med helikopter og hunder på strekningen fra Kongsberg til Drammen.

Fred Alexander Svorkmo ble sist sett ved riksveien på Kongsberg. 21-åringen hadde vært på nyttårsfest i Oslo, og skulle ta bussen tilbake til moren i Drammen. Men han sovnet og ble først vekket på Kongsberg. Der fikk han beskjed om at neste buss til Drammen gikk 06.30. Siste sikre observasjon av Svorkmo er 07.17 - 400 meter fra bussholdeplassen ved riksveien.

- Vi trenger ikke å vite hvem som gjorde det. Vi trenger å vite hvor Fred Alexander er, sånn at vi kan få ro, sier Knut Nordanger til Drammens Tidende.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.