RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Frykter Trine er drept

Foto: Privat/politiet
Sist oppdatert:
Familien til savnede Trine Frantzen, frykter at 31-åringen er drept. Nå kritiserer de politiet.

- Vi frykter at hun er drept. Vi syntes også det er rart at hun ikke har tatt kontakt på bursdagen sin, som var 24. mai. I tillegg fikk hun utbetalt trygden sin 26. mai. Men den er ikk rørt. Enhver narkoman ville selvfølgelig tatt ut pengene sine. Hele forsvinningen er en gåte for oss, sier Trines søster, Mona Indrevær, til TV 2 Nettavisen.

- Uvissheten er svært tung

Frantzen har vært savnet fra Søfteland I Hordaland siden 5. mai.

- Selv om Trine er narkoman har hun krav på rettssikkerhet. Vi tror dessverre hun er blitt utsatt for en kriminell forbrytelse. Den totale uvissheten er svært tung å bære, sier den nærmeste familien til Trine Frantzen til Bergensavisen (BA).

Både mor, Bente Frantzen, og søstrene, Mona Indrevær og Jannicke Frantzen, mener politiet ikke gjør nok for å finne henne. De to er sikre på at hun ikke har forsvunnet frivillig.

Livredd
Ifølge familien skal Trine ha gitt uttrykk for at hun var livredd fordi en navngitt person gjentatte ganger skal ha truet henne på livet.

De har nå bedt politiet sette i gang søk etter henne på Søfteland, men opplyser at politiet sier nei fordi de ikke vet hvor de skal begynne å søke.

- Jeg synes ikke det er riktig at det er oss pårørende som skal lete etter henne, sier Mona Indrevær til BA:

- Har forståelse
- Politiet har forståelse for at familien er fortvilet. Men i denne saken har vi ikke noe konkret sted å lete. Hun kan være hvor som helst, sier informasjonsleder Trygve Hillestad ved Hordaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Han sier de er kjent med familiens opplysninger om trusler og opplyser at de har foretatt mange avhør i saken, sist for noen dager siden.

- Vi har selvsagt avhørt folk som står henne nær og som kjenner henne, men man har ikke noen konkret misstanke om at noen kriminielt har skjedd med henne, sier Hillestad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere