RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gjengvoldtok 15-åring

Sist oppdatert:
En 15 år gammel jente skal ha blitt bortført mens hun ventet på bussen og deretter voldtatt av flere menn i Sarpsborg i går kveld.

- Fire menn i alderen 20-26 år ble pågrepet i natt og er siktet for gjengvoldtekt og bortføring, sier politiinspektør Tor Klepper ved Sarpsborg politistasjon til TV 2 Nettavisen.

De siktede er alle av utenlandsk opprinnelse. Jenta har avgitt forklaring i et foreløpig avhør. På bakgrunn av hennes signalement, kunne politiet etter kort tid pågripe de mistenkte.

- Vi ser svært alvorlig på saken og er interessert i vitneobservasjoner. Jenta skal ha blitt trukket inn i en bil og tatt med til Sarpsborg der voldtekten skal ha funnet sted, sier Klepper.

Jenta sto og ventet på bussen ved busstasjonen i Fredrikstad onsdag ettermiddag da hendelsen fant sted. De fire mennene skal ha tatt henne med i bilen og brakt henne til en leilighet i Sarpsborg. Der skal alle fire ha voldtatt henne.

Etter overgrepene skal mennene selv ha kjørt offeret tilbake til Fredrikstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere