RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Glemte at jeg var gift

Sist oppdatert:
- Jeg glemte at jeg var gift, forklarte den 36-årige kvinnen som er siktet for flermanneri.

Politiet tror kvinnen, opprinnelig fra et land i Afrika, inngikk sitt fjerde ekteskap med andre hensikter, skriver Bergens Tidende.

- Kvinnen ble anmeldt av utlendingsseksjonen i politiet. Det ble iverksatt etterforskning, og vi mener det siste ekteskapet er ren proforma, sier politiadvokat Anette Vangsnes i Hordaland politidistrikt til avisen.

Den 36 år gamle kvinnen kommer opprinnelig fra et land i Afrika, men er norsk statsborger. Hun kom til Norge på 90-tallet, og giftet seg da med en nordmann. Senere ble de skilt. Hun giftet seg i 2002 med en afrikansk mann, men lykken var kortvarig.

I februar i fjor fant kvinnen lykken på nytt, da hun giftet seg med afrikaner nummer to. Ifølge Folkeregisteret bor hun fortsatt sammen med denne mannen.

Men i august i fjor, mens ektemannen var på ferie, giftet hun seg for fjerde gang, igjen med en afrikaner. Dette ekteskapet er hun nå under etterforskning for, etter bigamiloven.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere