RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Godal støtter terror

Sist oppdatert:
- Høyres tidligere stortingsrepresentant Ingvald Godal støtter terrorister, mener førstesekretær Andrey Rusakov ved Russlands ambassade i Oslo.

Ingvald Godal har tidligere anklaget russiske myndigheter og etterretning for å ha stått bak terroraksjoner tjsetsjenske separatister siden har fått skylden for.

- Oppspinn, skriver Rusakov i et leserinnlegg i Aftenposten. Han mener Godal «utvetydig støtter terroristene» og er med på å «rettferdiggjøre alt de gjør», melder NTB.

- Det er ikke noe nytt for oss at det finnes folk i Norge og i en rekke andre land som støtter terrorister og deler dem inn i «gode» og «dårlige», og til og med gir dem politisk støtte, skriver den russiske førstesekretæren med henvisning til Godal.

Godal satt på Stortinget fra Høyre i perioden 1985 til 2001, og har tidligere anklaget Russlands president Vladimir Putin for å likvidere politiske motstandere.

I boka «Tsjetsjenia, der enkene blir selvmordsbombere» som han ga ut høsten 2003, anklaget han dessuten den russiske sikkerhetstjenesten for å ha spilt «et djevelsk spill» under gisselaksjonen som kostet 129 mennesker livet i Dubrovka-teateret i Moskva i 2002.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere