RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hallik siktet for voldtekt

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz (SCANPIX)
Sist oppdatert:
En mann i 20-årene er siktet i alvorlig sedelighetssak.

Troms politidistrikt har siktet den 29 år gamle mannen for menneskehandel og seksuell omgang med mindreårige. I tillegg skal han ha opptrådt som hallik for en 18 år gammel jente, samt for å ha forgrepet seg på den samme jenta.

Samleie med 12-åring
Mannen, som tidligere er domfelt for å ha hatt samleie med en 12 år gammel jente, ble av den grunn pågrepet og har sittet varetektsfengslet siden, opplyser politiadvokat Morten Hermansen.

I en pressemelding fra politiet heter det at han er siktet for tre tilfeller av voldtekt, menneskehandel, hallikvirksomhet, og seksuell omgang med barn. Etterforskningen har også medført at en annen mann i slutten 20-årene er siktet for medvirkning til voldtekt.

Tre kvinner er fornærmet, og alle tre er i dag i alderen mellom 18 og 20 år.

Over 100 vitneavhør
Troms politidistrikt har brukt store ressurser på denne saken og fått bistand fra Kripos i saken. Over 100 vitneavhør er gjennomført og om lag 300 dokumenter er produsert under etterforskningen. Politiets etterforskning antas å være ferdig omkring månedsskiftet november/ desember.

Torsdag ble mannen begjært varetektsfengslet i ytterligere åtte uker i Nord-Troms tingrett. Begrunnelsen for begjæringen er at påtalemyndigheten mener at det foreligger fare for at siktede ellers vil begå nye straffbare handlinger.

Politiet vil torsdag klokken 13 gir mer informasjon om saken på en pressekonferanse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere