- Han bet meg i foten

- BET: Guri (t.v) og Vera fra Nykirken barnehage hadde nærkontakt med krokodillen tirsdag.

- BET: Guri (t.v) og Vera fra Nykirken barnehage hadde nærkontakt med krokodillen tirsdag. Foto: Henrik Færevåg / Akvariet

Denne krokodillen skal ha bitt vesle Vera i foten på Akvariet i Bergen.

05.05.09 15:00

(iBergen.no) I ettermiddag slapp denne krokodillen ut av buret sitt på Akvariet i Bergen, og pilte rundt blant barnehagebarn og voksne besøkende.

Guri (6) og Vera (5) fra Nykirken barnehage forteller at det var nifst, og viser med armene hvor stor den var. Vera sier at hun også ble bitt av krokodillen.

- Den bet meg i foten, her i støvelen, sier Vera til iBergen.no.

Direktør Kees Oscar Ekeli ved Akvariet i Bergen forteller at krokodillen, en én meter lang filippinsk krokodille, klatret over buret sitt og kom seg ut. Han fanget selv krokodillen igjen, og tok den med inn i buret, uten at noen ble skadet.

- Dette skal selvfølgelig ikke skje, sier Ekeli til iBergen.no.

Han forteller at de kan ha hatt for stort fokus på å sikre de store krokodillene. Spesielt farlig kunne det blitt hvis et lite barn hadde stukket fingeren mot krokodillen.

- Da hadde krokodillen sannsynligvis bitt, sier Ekeli.

Han bekrefter at det var en reell fare for at krokodillen kunne bitt barna, fordi den var ekstremt redd. Barna var på Akvariet for å se den store krokodilleutstillingen.

- De er farligst når de er redde, sier direktøren.

Les flere nyheter fra iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.