RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han voldtok kjæresten min

Sist oppdatert:
Zahid Ali kom med oppsiktsvekkende opplysninger da rettssaken startet der komikeren er tiltalt for grov vold.

NORDRE VESTFOLD TINGRETT (Nettavisen): Zahid Ali nektet straffskyld for grov vold, etter at han skal ha kastet et ølglass i hodet på en bargjest i Horten. Han har innrømmet å ha kastet glasset, men sier at han ikke gjorde det med vilje, og at han kastet glasset fordi han var redd.

Foranledningen skal ha vært at fornærmede tidligere skal ha hatt et forhold med Zahid Alis kjæreste.

Det skal ha oppstått munnhoggeri ved bordet, sa aktor Eskil Bredesen da rettssaken startet i Horten mandag.

- Jeg og min samboer ble invitert på middag i Horten hos en venninne. 30. desember i fjor. Det begynte klokka åtte på kvelden, og vi satt der til klokka 23. Så gikk vi ut for å ta noen øl, der vi traff noen venner og gikk videre til utestedet Lace. Vi satt ved et bord, så kommer plutselig en fyr i joggedress bort, og jeg tror han er en venn av de andre, forklarte Zahid Ali.

Deretter kom han med en svært oppsiktsvekkende påstand i retten:

- Da han kom bort til bordet, oppsto en krangel mellom en av oss ved bordet og han i joggedress. Vi tilkaller vaktene for å få ham vekk. Min samboer sier at «det er han voldtektsmannen». Hun har nevnt ham en del ganger under tiden vi har vært sammen, og at hun hadde hatt et forhold til ham. Forholdet skal ha vært voldelig, og hun har fortalt meg at han voldtok henne da de var sammen, forklarte Ali.

- Samboeren min er redd for denne mannen. Når vi snakker om temaet voldtekt, nevner hun alltid navnet hans og hva han gjorde mot henne. Hun er også redd når hun skal reise til Horten. Flere av vennene til kjæresten min har også fortalt om hva han gjorde mot henne, fortalte Ali.

Kastet ut
- Jeg kastet glasset for å få oppmerksomhet fra vaktene for å få ham kastet ut. Jeg hadde ikke til hensikt til å treffe ham.

- Jeg hadde drukket litt. Jeg var ikke full, men var ganske brisen. Men jeg husker alt helt klart, forklarte TV-kjendisen.

- Heldigvis blir han kastet ut fra utestedet, forklarte kjendisen.

Videre sa han at en kamerat ble sint da han hørte historien om mannen i joggedress, og at han fikk blackout og skrek etter mannen i joggedress.

- Etter at han ble kastet ut, kom mannen i joggedress tilbake igjen. Jeg fikk øye på ham da jeg sto i baren. Da hadde han allerede blitt kastet ut en gang av vaktene. I ren panikkreaksjon kastet jeg glasset i hans retning. Uheldigvis traff jeg ham i ansiktet, sa Zahid Ali.

- Vaktene kom til, og førte ham bort. De foreslo også at vi andre skulle forlate stedet bakveien.

- Oppfattet du ham som aggressiv?

- Jeg opplevde ham i hvert fall som truende. Han virket uanfektet av at kompisen min ropte til ham. Han sto bare og så på oss og smilte. Veldig likegyldig til absolutt alt. Han sto nærmest og poserte og sa veldig lite. Jeg oppfattet det som veldig provoserende.

- Følte meg truet
- Hva slags glass var det? spurte tingrettsdommer Per-Roar Berntsen.

- Et halvfullt drinkglass.

- Da du så ham om igjen ved baren, skjedde det noe annet da?

- Han gjorde et slags tegn, og jeg følte meg truet, fortalte Ali, og demonstrerte at offeret skal ha pekt på sine egne øyne før han pekte på Zahid Ali.

- Han så på meg hele tiden. Og jeg ble sjokkert over at han kom tilbake til stedet etter at han var blitt kastet ut flere ganger, understreket komikeren i retten.

Om glasskastingen, forklarte Zahid Ali at han ropte «du skal ut!» før han kastet glasset.

- Kastet du hardt?

- Det husker jeg ikke. Tror ikke jeg kastet så hardt, sa Ali, som anslo avstanden mellom ham og offeret til 2-3 meter da han kastet drinkeglasset.

Han forklarte også at stemningen blant venninnene hans var svært preget over at mannen i joggedress var inne på utestedet, ettersom han angivelig skulle være kjent som voldtektsmann blant jentene.

Dømt for bombetrussel
Ali er tidligere idømt en bot på 5.000 kroner for en falsk bombetrussel mot Den Norske Opera i forbindelse med innspilling av et innslag til TV 2-programmet «Rikets Røst».

Les også:Bombebot for «Rikets røst»

Komikeren prøvde også å lure pressen til å tro at han var blitt utsatt for en grov voldsepisode på byen i Tønsberg.

Stuntet feilet imidlertid, da ingen trodde ham. Nå står han altså selv tiltalt for grov vold på byen...

Les saken:Zahids pr-stunt feilet

Nettavisen følger rettssaken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere